»

Wednesday, May 15, 2013

Alhamdullillah.. =)

Alhamdullillah masih bernyawa pada hari ini..masih diberi peluang untuk melihat ciptaan-Nya..masih diberi peluang untuk lebih dekat pada-Nya..terima kasih ya Allah.. =)

sedar xsedar banyak sgt yg aku sedihkan sebab manusia sedangkan dunia nie cuma tempat persinggahan semata2..astrafillullahalazim.. betapa lekanya aku selama nie..ya Allah,terima kasih atas ketenangan,kedamaian yang aku miliki kini.. =)

Makin hari,makin meningkat usia,makin banyak pengajaran yg perlu kita pelajari..makin membuat kita matang dan makin buat kita mengenal n ingin lebih dekat dengan pencipta..mencari cinta ilahi adalah lebih bahagia dari mencari cinta manusia..mohonlah pada Allah akan diberikan cinta yang halal pada kita suatu hari nanti..aminnn..

Alhamdullillah kini belajar mengenali seseorang.. mengenali hati budi..tiada istilah cinta pown..selain taaruf..andai ada jodoh,insyaAllah..saya akan doakan yang terbaik untuk kita.. insyaAllah..


terima kasih untuk ini,

 "insyaAllah sekiranya awk jadi isteri sy . sy terima dan mmg tanggungjawab sy utk bawa awk ke jalan syurga . keep praying ok. jodoh kat tangan Dia ."

No comments: